Cumalıkızık İlkokulu
Cumalıkızık köyü 5. Bahçe Sok. No 2 Yıldırım / Bursa

VİZYON

Çağdaş eğitim ilkeleri doğrultusunda 21. yy. becerilerine sahip olan öğrencileri yetiştiren bir devlet okulu olmak.

MİSYON

Amacımız; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatandaşlık bilinci kazanmış, anadilimiz olan Türkçeyi yetkin biçimde kullanabilen, yabancı dilde kendisini ifade edebilen, teknolojiyi kullanıp aynı zamanda üretebilen, dijital yeterliğe sahip, öğrenmenin ne olduğunu öğrenerek kendini geliştiren, sosyal çevresinde etkili olabilen, girişimcilik becerileri ile donanmış aynı zamanda kültürel köklerini daima canlı tutan bireyler yetiştirmektir.

Normal Öğretim

Servisimiz yoktur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine yaklaşık 10km uzaklıktadır. Tarihi Cumalıkızık köyü meydanında bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bursa Yıldırım İlçesine bağlı 700 yıllık tarihe sahip Osmanlı Köyüdür.800 civarında nüfusu bulunmaktadır.